Články od autora Jan Šindelář

Všechny články
Zličínská U11 připravila Újezdu druhou porážku sezony

Zličínská U11 připravila Újezdu druhou porážku sezony

Starší přípravka A 19. dubna 2015

V první polovině tabulky se naše starší přípravka dělila o svou pozici s dalšími dvěma týmy, proto bylo potřeba zabrat i proti papírově silnějšímu týmu, který Újezd nad Lesy byl. Naši kluci se jeho postavení v tabulce (2. místo) nezalekli a na domácí půdě mu uštědřili teprve druhou porážku sezony, tentokrát v poměru 9:6. Navíc to byla skvělá odveta za podzimní porážku 6:10 z jeho hřiště.

Termínová listina st. přípravka podzim 2014

Termínová listina st. přípravka podzim 2014

Starší přípravka A 6. srpna 2014

Do sekce "MLÁDEŽ - Starší přípravka A" byl přidán rozpis zápasů na podzim 2014. V následujících dnech bude přidána i soupiska. Trenéři Richard a Honza

Dva výborné výkony = dvě výhry

Dva výborné výkony = dvě výhry

Mladší přípravka A 2. června 2014

V následujících dvou zápasech k nám nejprve zavítal Vyšehrad a pak jsme zajížděli na horkou půdu Řep. Oba duely jsme zvládli na výbornou. Kluci předvedli perfektní týmový výkon se spoustou pěkných akcí završenými góly.

První jarní prohru nám uštědřila Chuchle !

První jarní prohru nám uštědřila Chuchle !

Mladší přípravka A 19. května 2014

V dalším zápase jsme se střetli s týmem Chuchle. Zápas se odehrál v pátek na umělé trávě ZŠ Klausova. Kluci předvedli nejlepší jarní výkon, ale "neschopnost" vstřelit gól a vynikající zákroky domácího brankáře zařídily výhru Chuchle 4:2.

Mladší přípravka

Mladší přípravka "A" na jaře stále bez prohry !!!

Mladší přípravka A 4. května 2014

V neděli ráno jsme zavítali na hřiště Řeporyje. Sešlo se nás přesně (4+1), a tak jsme věděli, že nás čeká velice těžké utkání. Během zápasu jsme dokázali využít své šance, a tak jsme odjížděli se zaslouženým vítězstvím.

Mladší přípravka

Mladší přípravka "A" do jara vítězně !

Mladší přípravka A 14. dubna 2014

K úvodnímu zápasu na jaře jsme zajížděli na hřiště Ruzyně. Kluci se na nás nesmírně těšili a na jejich hře a nasazení to bylo znát.

Na domácím turnaji jsme obsadili 6. místo !

Na domácím turnaji jsme obsadili 6. místo !

Mladší přípravka B 18. března 2014

V sobotu 15.3. pořádal Zličín ve své hale turnaj, kterého se zúčastnilo 7 týmů. Vítězství si odvezlo mužstvo Karlových Varů, které během celého turnaje nepoznalo porážku.

Rozpis zápasů St. přípravka

Rozpis zápasů St. přípravka "B" a Ml. přípravka "A"

FC Zličín 3. září 2013

Do sekce "mládež" byly přidány rozpisy zápasů Starší přípravky "B" a Mladší přípravky "A".

Nervydrásající zápas se šťastným koncem pro Zličín !

Nervydrásající zápas se šťastným koncem pro Zličín !

4. června 2012

K dalšímu zápasu zavítal na náš trávník tým z Hájí. Zápas byl velice důležitý co se týče záchranářských bojů, a tak oba týmy chtěli vyhrát. První poločas byl naprosto v režii domácích, přesto se do šaten odcházelo za stavu 2:2. Ve druhém poločase hosté vyrovnali hru a dostali se i do vedení, domácí ale vyrovnali a minutu před koncem zasadili hostům rozhodující úder.

Další důležité 3 body v boji o záchranu !

Další důležité 3 body v boji o záchranu !

Starší dorost 27. května 2012

K dalšímu utkání jsme zajížděli na pudů Horních Měcholup. Utkání se nepochopitelně odehrálo na umělé trávě, což bylo na konci května velice překvapující! V utkání jsme navázali na dobrý výkon z předešlého zápasu a zaslouženě jsme vyhráli.

Prospaný první poločas nás stál zápas !

Prospaný první poločas nás stál zápas !

Starší dorost 14. května 2012

V 25. kole jsem sehráli velice důležité utkání na půdě Meteoru, ve kterém šlo o velice důležité body, které nás mohli přiblížit k záchraně. Na hřišti ovšem existovalo jen jedno mužstvo a to bohužel domácí, kteří si během úvodní půle dokázali vytvořit náskok, který si v pohodě uhlídali a získali tak zaslouženě 3 body.

Nezasloužené vítězství

Nezasloužené vítězství

Mladší dorost 3. června 2009

Mladší dorost vstoupil do dalšího jarního klání v boji o postup do pražského přeboru,čekal nás papírově horší soupeř,jenže nakonec to tak na hřišti opravdu nevypadalo…