Články od autora Lubor Mírek

Všechny články
Domácí výprask od Vršovic

Domácí výprask od Vršovic

Mladší dorost 8. května 2011

Jestliže jsme v koutku duše věřili, že bychom mohli v zápase s Vršovicemi bodovat, velice rychle nás soupeř vrátil do reality. Už ve 4.minutě jsme inkasovali a soupeř nakonec zatloukl do naší rakve pět hřebů.

Bez gólů se vyhrávat nedá

Bez gólů se vyhrávat nedá

Mladší dorost 2. května 2011

V sobotu dopoledne jeli mladší dorostenci do Ruzyně k utkání s rezervou Dukly. Jen zodpovědný výkon na hranici možností dával naději na úspěšný výsledek. Bohužel jsme doplatili na proměňování šancí.

Vítězné trápení

Vítězné trápení

Mladší dorost 23. dubna 2011

Soupeř přijel jen s devíti hráči a to se projevilo. Marně jsme hledali cestu k brance a když jsme po rohovém kopu inkasovali, děkovali jsme fotbalovým bohům, že jsme v závěru dokázali výsledek otočit a připsat si tři body.

Valná hromad klubu už tento čtvrtek!

Valná hromad klubu už tento čtvrtek!

FC Zličín 1. března 2011

Valná hormada Fotbalového klubu FC Zličín se koná ve čtvrtek 3.března 2011 od 20:00 hod

Jasné vítězství se Zbraslaví

Jasné vítězství se Zbraslaví

Muži A 26. února 2011

V předposledním kole zimního turnaje jsme nastoupili proti účastníkovi1.A třídy, týmu SK Zbraslav. V jeho dresu nastoupil s kapitánskou páskou i náš bývalý hráč Petr Šimoníček. Ani on, ani golman Machynek, exsparťan a v minulé sezoně opora přeborového Radotína, našemu vysokému vítězství nezabránili.

Domácí zimní turnaje - střídavě oblačno

Domácí zimní turnaje - střídavě oblačno

FC Zličín 20. února 2011

Seriál domácích zimních turnajů pokračoval dalším kolem. Volno měli jen mladší dorostenci. Starší žáci nestačili na ženy Sparty. Starší dorost díky jedinému gólu Maxmiliána udolal Roztoky a „béčko“ ztratilo vyhraný zápas s Hostivicemi až osm minut před koncem.

Dvojzápasový víkend áčka

Dvojzápasový víkend áčka

Muži A 20. února 2011

Hned dva zápasy mělo na tento víkend v plánu naše áčko. V sobotu večer jelo do Radotína k prvnímu zápasu skupiny o 7. - 12.místo proti výběru Radotína a v neděli po poledni si na domácí umělku pozvalo k přátelskému zápasu divizní Přední Kopaninu.

Jak dál v zimních turnajích

Jak dál v zimních turnajích

FC Zličín 18. února 2011

Začátek mistrovských soutěží se neúprosně blíží a tak spějí do závěrečné fáze i zimní turnaje. Nadstavbovou část zahájí o tomto víkendu naše „áčko” a starší žáci.

Zimní turnaje na Zličíně vstupují do závěrečné fáze

Zimní turnaje na Zličíně vstupují do závěrečné fáze

FC Zličín 13. února 2011

O víkendu pokračovaly naše tři domácí zimní turnaje. Své zápasy sehráli starší žáci, mladší i starší dorost a v neděli odpoledne i „B” mužstvo. Starší žáci v souboji s fyzicky vyspělejším týmem Sparty Kladno utrpěli debakl v souboji o čelo tabulky. Mladší dorost poslední zápas v základní skupině zvládl a porazil Roztoky 2:1. Naopak starší dorostenci ve velmi kvalitním zápase nakonec podlehli zkušenému týmu Horoměřic 1:3, když dvě branky inkasovali v posledních dvou minutách první půle. Naše „béčko” pak s přehledem zvládlo zápas s dorostem Braníka.

Ze hry o finále nás vyprovodila Aritma

Ze hry o finále nás vyprovodila Aritma

Muži A 12. února 2011

Bez několika hráčů (zranění, hory) jsme jeli na Aritmu k rozhodujícímu utkání základní skupiny zimního turnaje. První půli jsme zahodili několik vyložených šancí a domácí naopak využili vše co měli. A to nakonec rozhodlo. Druhou půli jsme sice měli více ze hry, i několik slibných příležitostí, ale vyrovnat se nám nepodařilo.

Po tragickém výkonu se nám finálová skupina vzdálila

Po tragickém výkonu se nám finálová skupina vzdálila

Muži A 5. února 2011

Ve čtvrtém zápase zimního turnaje na Aritmě nás čekal přeborový dorost Dukly. Vítězství, které by nás jasně posunulo do finálové skupiny, však nepřišlo. Tragický první poločas, ve kterém jsme se prakticky nedostali do šance a po vlastních chybách dvakrát inkasovali. Jednou nám ještě pomohla tyč. Po půli soupeř kvůli zranění nastoupil jen s deseti hráči, ale ani to ke zvratu nevedlo. Dokázali jsme výsledek jen korigovat a prohráli jsme 1:2.

Starší dorost stále bez ztráty bodu

Starší dorost stále bez ztráty bodu

FC Zličín 30. ledna 2011

O víkendu pokračovaly domácí zimní turnaje. Tentokrát se představila na domácí umělce obě dorostenecká mužstva. Starší vyhráli, mladší prohráli.