Články od autora

Všechny články
Vašek Aron dohrál svůj poslední zápas

Vašek Aron dohrál svůj poslední zápas

FC Zličín 24. listopadu 2011

Dlouhé roky psal dějiny fotbalu ve Zličíně. Nekompromisní tvrdý bek, následně funkcinonář, prostě zličínský srdcař. Nebyla oslava úspěchů našeho klubu, aby z plna hrdla nezapěl „To modrobílý, to se mi líbí, to já mám, to já mám rád.” Bohužel už to od něj neuslyšíme.

Vítězná tečka za sezonou

Vítězná tečka za sezonou

Mladší dorost 4. června 2011

Ačkoliv se mužstvo nakonec muselo obejít o nemocného golmana Eloye a záložníka Landu, svůj úkol nakonec splnilo. Vítězství s posledním týmem tabulky se však nerodilo lehce. V první půli jsme neproměnili několik vyložených šancí a přežili i několik šancí soupeře.

Na Aritmě jsme si otevřeli šestigólovou střelnici

Na Aritmě jsme si otevřeli šestigólovou střelnici

Mladší dorost 30. května 2011

Jen vítězství na hřišti Aritmy, v zápase předposledního kola, nám mohlo zajistit jistotu deváté příčky v tabulce. A stalo se. Po výborném vstupu do zápasu jsme nakonec domácím do kožichu nastříleli šest ran a v poklidu dovedli zápas k vítězství.

Sedm minut chybělo k vítězství

Sedm minut chybělo k vítězství

Mladší dorost 21. května 2011

Předposlední domácí vystoupení a čekal nás tým z čela tabulky Podolí. Věřili jsme v úspěšný výsledek, pokud kluci předvedou výkon na hranici svých možností. Dobrou zprávou je návrat zraněného Marka Černého, který dirigoval obranu. Nakonec nám k vítězství chybělo pouhých sedm minut. Škoda.

1