S novou motivací do sezóny 2021/2022

Přinášíme rozhovor s trenérem mužů, panem Vašutem. V rozhovoru se trenér snaží nastínit stav a cíle týmu, pro novou sezónu.

Přinášíme rozhovor s trenérem mužů, panem Vašutem. V rozhovoru se trenér snaží nastínit stav a cíle týmu, pro novou sezónu.

- Trenére, jak jste připraveni na podzimní část ?

Jak jsme připraveni, ukáží až výsledky. Snažili jsme se přiměřeně trénovat, v rámci možností s mužstvem pracovat.

- Jak probíhala letní příprava a jaký z ní máte dojem ?

Dojem mám dobrý. Trénovali jsme 3 - 4 týdně, sehráli tři přípravná utkání, která nám ukázala, na čem je ještě třeba zapracovat. Hráči se tréninků zúčastňovali v dobrém počtu. Chápou, že bez nich se neobejdou.

- Nastaly v průběhu přípravy nějaké komplikace, překvapilo Vás něco ?

Žádné větší komlikace nenastaly. Hráči jsou zdraví, mají chuť, těší se a, myslím si, že chtějí ukázat, jak umí hrát fotbal. Jeden moment mne překvapil a to, že jsme v utkání s Podolím, kdy jsme prohráli, neuměli reagovat na vývoj zápasu a žádnou zbraň na otočení výsledku, nenalezli.

- Je kádr "A" mužstva již uzavřený a jak se zapracovaly posily ?

Stále hledáme středního obránce. Měli jsme slíbeno z jednoho divizního týmu, hráče. Zatím se přestup nepodařil dohodnout. Domluveni jsme byli s Pyškem, ten k nám nakonec nepřišel. Kádr doplnil Zbořil a Kohout kteří si říkají o základní sestavu. Dobře se jeví i Karták. Zdravotně v pořádku je i Merta a čekáme na uzdravení Grobla, který začíná s tréninkem po vážném zranění. Uvidíme, jak si to vše sedne. Důležitými hráči jsou Žák, Kubr, Vašut, Mareš, Šlajchrt. Ostatní hráči jim šlapou na paty a do týmu, právem patří. Každý má svou nějakou roli.

- Jaké jsou cíle do podzimních bojů ?

Moc bych si přál, aby se mužstvo vyhnulo boji o záchranu. Pokud budeme hrát to, co si řekneme, budeme držet při sobě, nerozhodí nás např. špatný verdikt rozhodčího, tak si myslím, cíl splnit můžeme. Důležité taky bude, jestli budeme kompletní.

- Chcete ještě něco závěrem vzkázat ?

Ať naše výkony potěší naše diváky, ať si soupeř řekne, pozor, Zličín jede a, hlavně, když přijdou porážky, ať se z nich rychle otřepeme a ukážeme, že jsme tým, parta, která má svůj cíl, směr a chce spolu být v Přeboru, dále. Díky, za to.

Trenére, děkujeme za rozhovor a přejeme Zličínskému mužstvu hodně úspěchu v nadcházející sezoně. Závěrem si přejme, aby se zezóna dohrála a vše se vrátilo alespoň trochu do normálu !